Gençlik Merkezimiz, Ankara'da tanıtıldı

Gençlik Merkezimiz, Ankara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Buluşması” sloganıyla Ankara Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Gençlik Merkezi Günlerinde, Kırıkkale Gençlik Merkezi standı da yer aldı. Kırıkkale standı beğeni topladı.

İKİ GÜN AÇIK KALDI

İki gün açık kalan ve çok sayıda gencin ilgi gösterdiği Gençlik Merkezi Günlerinde Kırıkkale standını ziyaret edenlere yaş üzüm ve kuru üzüm ikram edildi. Kırıkkale standını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu ve Ankara’da ki siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ziyarette bulundu.  Bakan Akif Çağatay Kılıç’a Gençlik Merkezi üyelerimiz tarafından yapılan Çini Tablosu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Rifat Ünlü tarafından hediye edildi.

EL SANATLARI

Her ilin kendi standında faaliyetleri içeren çalışmaları sergilenirken, Kırıkkale standın da Çini çalışmaları, Ebru çalışmaları, Osmanlıca Metin çalışmaları, Refref çalışmaları, Ahşap çalışmalar sergilendi. Ayrıca standımızı gezen ziyaretçilerimize ilimize ait yöresel Akçay kolonyası, El yapımı sabunlar hediye edildi.

BAŞARI BELGESİNİ ALDI

Kapanış töreninde, yıl içersinde gerçekleştirilen ‘Atık Pil Toplama’ projesi kapsamında dereceye girmeyi başaran Kırıkkale Gençlik Merkezimize Başarı Belgesi Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu tarafından Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karahan’a verildi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet